درسا در

آشپزخانه، قلب هر خانه می باشد. بنابراین دکوراسیون آن از اهمیت بالایی برخوردار است که انواع کابینت در این فضا حرف اول را می زنند. همچنین ترکیب بندی، رنگ و جنس کابینت در واقع روح آشپزخانه به حساب می آید که در نگاه اول فضا را به نمایش می گذارد. درنتیجه باید در انتخاب کابینت آشپزخانه مناسب فضا دقت زیادی به خرج داد. در حالت کلی انواع کابینت در 2 سبک کلاسیک و مدرن دسته بندی می شوند و دارای 2 بخش اصلی درب و بدنه می باشند. البته بدنه در همه کابینت های مختص به آشپزخانه یکسان است و تنها نوع درب به کابینت مدل خاصی می بخشد.

معرفی انواع کابینت

در ادامه این مطلب به معرفی انواع کابینت آشپزخانه می پردازیم:

کابینت ام دی اف یکی از انواع کابینت آشپزخانه

یکی از انواع کابینت آشپزخانه همان کابینت پرطرفدار و همیشه رو بورس ام دی اف است.  چوب ام دی اف از ضایعات و خرده چوب های مانده همراه با چسب رزین در حرارت و فشار بالا ساخته می شود. بنابراین در حفظ محیط زیست و کاهش قطع درختان موثر می باشد. این نوع کابینت ها به دلیل ساختاری چوبی، ایجاد جذابیت و صمیمیت در خانه، تنوع، انعطاف پذیری و قیمت مناسب بسیار رواج دارند.

مزایای انواع کابینت ام دی اف

  • عایق مناسب در برابر سر و صدا
  • سازگار با هر نوع شرایط آب و هوایی
  • تنوع و انعطاف پذیری بالا
  • مقاومت و دوام بالا در برابر حرارت و رطوبت

معایب انواع کابینت ام دی اف

  • تمیز کردن سریع کابینت ام دی اف از هر نوع آلودگی قبل از جذب آن
  • با وجود مقاومت بالا در مقابل رطوبت و نم، خشک کردن به موقع مایع ریخته شده روی کابینت ام دی اف
  • قابلیت کم در تعمیر کردن
  • استفاده نکردن از روکش مناسب جهت افزایش مقاومت در برابر شست و شو و حرارت و سپس پوسته پوسته شدن ام دی اف

کابینت های گلاس

کابینت High Glass گونه ای مختلف از انواع کابینت ام دی اف می باشد که با سطحی براق، شیک و زیبا جلوه ویژه ای به آشپزخانه می بخشد. معمولا این نوع  کابینت از ام دی اف به رنگ سفید و درب و قسمت های قابل مشاهده از جنس ورق های گلاس می باشد. البته ورق High Glass دارای روکش ضخیم تر و قوی تر نسبت به ام دی اف بوده و قیمت بالاتری دارد. همچنین از مزایای این نوع کابینت می توان به شست و شوی آسان، مقاومت بالا، زیبایی و تنوع رنگ اشاره کرد.

کابینت های گلاس نسبت به دیگر کابینت ها گرد و غبار کمتری جذب می کند ولی بر روی آن اثر انگشت می ماند. بنابراین انتخاب کابین های های گلاس نقره ای یا سفید بهتر است. زیرا تمیز کردن رنگ های روشن با یک دستمال نم دار ممکن بوده و اثر انگشت را زیاد نشان نمی دهد.

درسا در

برای مشاوره و یا کسب اطلاعات بیشتر درباره انواع کابینت با شماره 22255996 – 021 تماس حاصل نمایید.

کابینت پی وی سی

یکی دیگر از انواع کابینت آشپزخانه، کابینت با جنس PVC یا پلاستیک فشرده است. این ورقه ها با ضخامت 1/5 الی 2 سانتی متر و نسبتا ضخیم ساخته می شوند. همچنین کابینت پی وی سی بیشتر برای فضاهایی که از آب استفاده های فراوانی می شود و امکان پوسیدگی در قفسه ها را بالا می برد به کار می رود. زیرا این ماده از طول عمر و مقاومت بالایی برخوردار است. نصب آسان، مقاوم در برابر رطوبت و حرارت، وزن سبک، طول عمر بالا و ضد خش بودن از مزایای کابینت pvc می باشد.

البته قیمت بالا نسبت به ام دی اف، صدمه رساندن به محیط زیست و تجزیه ناپذیری از معایب این نوع کابینت محسوب می شود. کابینت با ورق پی وی سی، آنتی باکتریال بوده و جذب آلودگی آن بسیار پایین است که با یک دستمال مرطوب تمیز می شود.

کابینت وکیوم یا ممبران/ انواع کابینت آشپزخانه

ممبران یکی از انواع کابینت آشپزخانه در سبک های مجلل و کلاسیک است که جنس چارچوب آن ام دی اف سفید می باشد. از ویژگی های این نوع کابینت پوشش وکیوم، طراحی برجسته، پر زرق و برق، طرح های شلوغ، کشو زیاد، طرح بخشیدن به درب و سرستون ها است. بنابراین برای داشتن آشپزخانه با مدل کابینت ایرانی و کلاسیک می توان از کابینت وکیوم یا ممبران استفاده کرد. البته زمان ساخت وکیوم باید روکش به درستی روی تخته صورت گیرد. زیرا روکش در طولانی مدت امکان دارد از تخته جدا شود. از دیگر معایب این نوع کابینت مقاومت پایین در برابر نور خورشید است. درنتیجه باید در آشپزخانه هایی با نور کم به کار برده شود.

انواع کابینت فلزی

یکی از قدیمی ترین انواع کابینت آشپزخانه می توان به کابینت فلزی اشاره کرد که امروزه استفاده چندانی ندارد. البته کابینت هایی که ظاهری شیک، مدرن و از جنس استیل هستند هنوز رواج دارند. برخی مواقع نیز اسکلت کابینت از جنس فلز و درب آن از جنس ام دی اف می باشد که علت آن پایین بودن قیمت نسبت به دیگر مدل ها است. همچنین کابین فلزی به مرور زمان رنگ خود را از دست داده و به رنگ آمیزی دوباره نیاز پیدا می کند. از دیگر معایب این نوع کابینت زنگ زدگی در اثر رطوبت و ایجاد سر و صدا زمان باز یا بسته کردن درب ها می باشد. حال کابینت های با جنس استیل به راحتی لکه می گیرند. درنتیجه برای تمیز کردن آنها به محلول ها و اسپری های چندمنظوره نیاز است.

درسا در

برای مشاوره و یا کسب اطلاعات بیشتر درباره انواع کابینت با شماره 22255996 – 021 تماس حاصل نمایید.

انواع کابینت تمام چوب

یکی از گرانترین انواع کابینت، همان کابینت تمام چوب است که زیبایی و جذابیت خاصی به فضای آشپزخانه می بخشد. در این نوع کابینت از چوب خالص و اصلی همچون گردو، کاج، صنوبر، افرا و بلوط استفاده می شود. همچنین کابینت تمام چوب برای افرادی خواهان سبک روستیک یا کلاسیک مناسب می باشد. البته بعد از نصب کابینت باید رنگ پلی استر را جهت افزایش دوام و زیبایی کابینت به  کار برد. سفارشی ساختن، قابلیت تعمیر، القای احساس صمیمیت و گرمی و زیبایی منحصر به فرد از مزایای این نوع کابینت است. ولی پروسه ساخت و آماده سازی آن بسیار طولانی بوده و قیمت بالایی دارد.

کابینت با روکش چوب

در طراحی و ساخت برخی از انواع کابینت که بخش خارجی آن ها با چشم قابل رویت است از صفحه های MDF با روکش چوب استفاده می شود. این نوع کابینت از قیمت پایین تری نسبت به کابینت تمام چوب و از قیمت بالاتری نسبت به تمام مدل های دیگر کابینت برخوردار است. القای حس طبیعت، سادگی و زیبایی از مزایای بارز کابینت با روکش چوب می باشد. همچنین برای تمیز کردن این نوع کابینت می توان از محلول آب، مایع ظرفشویی و سرکه سفید استفاده کرد.

برای اطلاعات بیشتر با ما در تماس باشید . مشاوران ما در درسادر همواره پاسخگوی شما هستند.
اینستاگرام درسا در

همچنین می توانید پیچ اینستاگرام درسا در را دنبال نمایید تا نمونه کار های دیگر شرکت را در آنجا مشاهده نمایید.

doorsadoor_official@

برای دریافت مشاوره و اطلاعات بیشتر می توانید با ما تماس بگیرید همچنین می توانید درخواست مشاوره خود را ثبت نمایید. مشاورین ما در اسرع وقت پاسخ گوی شما خواهند بود.

کابینت آشپزخانه

انواع پایه کابینتانواع تاج کابینتانواع تاج کابینت ام دی افانواع تاج کابینت های گلاسانواع تخته کابینتانواع جزیره کابینتانواع جک کابینتانواع چوب برای کابینتانواع چوب کابینتانواع چوب کابینت ام دی افانواع چوب کابینت های گلاسانواع چوب کابینت های هایگلاسانواع خدمات کابینتانواع دستگیره کابینت خارجیانواع رنگ کابینت ام دی اف جدیدانواع رنگ کابینت فلزی جدیدانواع روکش چسبی کابینتانواع کابینتانواع کابینت آشپزخانهانواع کابینت آشپزخانه جدیدانواع کابینت اتاق خوابانواع کابینت اشپزخانه شیکانواع کابینت ام دی افانواع کابینت ام دی اف آشپزخانهانواع کابینت ام دی اف جدیدانواع کابینت ام دی اف سفیدانواع کابینت ام دی اف سفید طلاییانواع کابینت ام دی اف طرح جدیدانواع کابینت ام دی اف مدل جدیدانواع کابینت با دستگیره مخفیانواع کابینت با رنگ های مختلفانواع کابینت با عکسانواع کابینت با قیمتانواع کابینت با هود مخفیانواع کابینت بدنه فلز درب ام دی افانواع کابینت بدون دستگیرهانواع کابینت برای آشپزخانه خیلی کوچکانواع کابینت برای آشپزخانه کوچکانواع کابینت بندیانواع کابینت بندی آشپزخانهانواع کابینت پاک چوبانواع کابینت پلکانیانواع کابینت پله ایانواع کابینت پلی اورتانانواع کابینت پلی گلاسانواع کابینت پولیشیانواع کابینت پی وی سیانواع کابینت پیش ساختهانواع کابینت تا سقفانواع کابینت ترکانواع کابینت تزئینیانواع کابینت توالتانواع کابینت توکارانواع کابینت جدیدانواع کابینت جدید آشپزخانهانواع کابینت جدید ام دی افانواع کابینت جدید با قیمتانواع کابینت جدید سفیدانواع کابینت جدید هایگلاسانواع کابینت جدید و مدرنانواع کابینت جزیرهانواع کابینت چوبانواع کابینت چوبیانواع کابینت چوبی آشپزخانهانواع کابینت چوبی جدیدانواع کابینت چوبی سفیدانواع کابینت چوبی کلاسیکانواع کابینت چیستانواع کابینت حجمیانواع کابینت خاکستریانواع کابینت خانگیانواع کابینت خانهانواع کابینت خوبانواع کابینت های خانهانواع کابینتهای جزیره ایانواع کابینتهای چوبیانواع مدل کابینت حجمیجدول قیمت انواع کابینتجدیدترین انواع کابینتجدیدترین انواع کابینت اشپزخانهرنگ انواع کابینترنگ انواع کابینت ام دی افقیمت انواع چوب کابینتقیمت انواع کابینتقیمت انواع کابینت ام دی افقیمت انواع کابینت های گلاسمدل انواع کابینت آشپزخانهمدل انواع کابینت ام دی افمدل انواع کابینت های گلاسنام انواع کابینت

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *